SGE HOUSE

דגם סטנדטי של הקבלן הפך לבית מעוצב. עיצוב הפנים פתח חללים שונים ונתן אווירה של מרחב גדול, נעים ודרמטי. שביל הכניסה נבנה ממדרגות בחיפוי עץ המוביל למבואה מעוצבת. אל מול הכניסה תוכנן קיר מרחף המסתיר מאחוריו גרם מדרגות.עיצוב המטבח ניצל את החלל מתחת למעלה המדרגות מיקום הארונות הגבוהים.

משטח המטבח עשוי נירוסטה ומהווה ניגוד מושלם לפרקט העץ הכהה המונח על הרצפה. נישה סתמית בחלל הציבורי הפכה לקיר מחופה לוחות ברזל שחורים הכולל קמין מודרני מפיץ חום ומערכת מוליטמדיה למרחב הציבורי.

קיר מפריד בין מהלכי גרם המדרגות הוסר והוחלף במעקה ברזל עם חיפוי עץ שפתח ואוורר את חלל המדרגות אל מול חלון ארוך המשקיף לגינה הנעימה. בקומה העליונה הורחב חדר השינה ואוחד עם חדר הארונות וכך יצר מרחב ליחידת הורים עם חדר רחצה אישי המחופה באריחי בטון יחודיים.

דלת עץ ישנה מפירוק, נקנתה משוק פשפשים, שוחזרה ועוצבה מחדש כדלת כניסה כפולה לחדר השינה. וילונות ארוכים לבנים נשפכים לרצפה משווים לבית מראה רומנטי ורך היוצר קונטרסט לקיר הברזל.

הבית יוצר אוירה משפחתית ומערבב סגנונות מודרניים וכפריים לכדי הרמוניה עיצובית.

למידע נוסף על עיצוב של בית מודרני – מאת שרון איגר

(קרדיט לצלמים Levich – Peled)

קישור לכתבה שנעשתה על הפרויקט ב-mako

מיקום: עינת.
שטח: 400 מ"ר.
שטח בנוי: 200 מ"ר.

שרון איגר - סטודיו לאדריכלות ועיצוב פנים - תכנון בתים פרטיים ועיצוב פנים יוקרתי בארץ ובחו"ל - טלפון: 050-676-4864